Home

Over Elly

Mijn werk

Galerie

Kunstroute NW Veluwe

Favoriete links

Exposities
in2paintings.nl
paintings
Kunstroute NW Veluwe

Overweldigende belangstelling Schouwenburg
’t Harde. Tijdens de Kunstroute NW Veluwe afgelopen weekend mochten de dames Fenneken Anneveld (eigenaar Schouwenburg) en de kunstenaars Madeleinde de Kok (keramiek) en Elly Stellingwerf (schilderijen) meer dan 370 bezoekers verwelkomen op landgoed Schouwenburg.

De kunst en de entourage versterkten elkaar enorm. Volgens de kunstenaars was het een cadeautje om op Schouwenburg te mogen exposeren. Elly exposeerde schilderijen met bloemen in olieverf en in aquarel. Om op het thema “natuur” voort te borduren exposeerde Madeleine met schelpen en ander gedraaid werk. Mocht u nieuwsgierig zijn naar het werk van de dames dan verwijs ik u graag door naar hun sites. www.madeleinespottery.nl en www.in2paintings.nl op deze site zijn ook foto’s van de expositie te bewonderen.
De dames hebben het bijzonder gevonden om elkaar aan te vullen en te versterken. De samenwerking was daarbij ook nog eens heel erg gezellig! ‘We hebben erg leuke ontmoetingen gehad en de gastvrijheid van de familie Anneveld was hartverwarmend’ aldus de kunstenaars.
 
Onder galerie vindt u foto's van de expositie.


HomeOver EllyMijn werkGalerieKunstroute NW VeluweFavoriete linksExposities